Verschillende inkomstenbronnen? Dit zijn de 7 beste (FIRE, ERE, HOT)

Er zijn verschillende inkomstenbronnen die jij ook kunt genereren! Er is daadwerkelijk meer dan alleen betaalt krijgen voor je gewerkte uren. Rijk zijn of financieel onafhankelijk worden is de wens van velen. Geld is in deze maatschappij immers erg belangrijk.

Extreem belangrijk!
Hoewel sommige mensen erover twijfelen of het gelukkig maakt, zijn de meeste mensen het erover eens dat het je leven een stuk makkelijker kan maken.

(meer…)

Wat is een asset? (Zo verdienen de rijken hun geld) met assets!

Wat is een asset?
Je kent de bekende memes over slapend rijk worden beslist wel. Daarin klaagt iemand dat hij maar weer uit bed is opgestaan, aangezien hij in de nacht wederom niet erin is geslaagd om slapend rijk te worden.

Een variatie hierop is de stelling dat hij maar is gaan werken om dezelfde reden. Waarschijnlijk lachte je de keren dat iemand het naar je verstuurd heeft, terwijl het ook goed mogelijk is dat je de persoon geruststelde door aan te geven dat ook jij bij het ontwaken ontdekt hebt dat je nog steeds elke cent moet omkeren.

(meer…)

Hoe kan ik geld besparen? (Mijn 59 beste bespaartips)

Hoe kan ik geld besparen?

Een terechte vraag,
het leven is immers duur, heel erg duur! Je zal jezelf vast wel eens deze vraag gesteld hebben:

Hoe kan ik makkelijk geld besparen?
Maar,
Toch is het bij veel mensen zo dat meer geld wordt uitgeven dan misschien nodig was. Een hoop mensen sparen elke maand misschien een paar tientjes of zelfs niks, en dat is niet handig in deze moderne economie.

Hieronder vertel ik je mijn 59 bespaartips om meer dan een paar tientjes per maand over te houden!

(meer…)

Passief inkomen genereren? [Financieel vrij worden, zo simpel is het!]

Passief inkomen generen, geld verdienen zonder werken, geld verdienen in je slaap en nooit meer geldzorgen. Dat klinkt natuurlijk fantastisch en dat wil iedereen ook wel,

Maar bestaat het wel?
En hoe is het dan te realiseren?

We noemen dit begrip passief inkomen. In dit blogbericht gaan we kijken wat dit precies is, welke manieren van passief inkomen er zijn, waarom het belangrijk is om passieve inkomsten te kunnen genereren.
En natuurlijk!
Hoe jij het ook voor elkaar kunt krijg om deze vorm van inkomsten op te bouwen!

(meer…)